Skip to content

Pils arbetsmarknadsdag

Föreningen PiL anordnar årligen en arbetsmarknadsdag, PiLA, för att möjliggöra ett utbyte mellan näringslivet och studenter.  Även om målgruppen i första hand är studenter på personal- och arbetslivsprogrammet vid Lunds universitet bjuds även personalvetarstudenter från andra universitet och högskolor in samt övriga studenter i Lund.

Arbetsmarknadsdagen fylls varje år med utställare från diverse fackförbund, organisationer och företag. Studenterna får möjligheten att mingla, ställa frågor till och nätverka med representanter för dessa. Dessutom kommer studenterna få möjlighet att lyssna på en föreläsning med anknytning till det valda temat och även delta i en workshop för att förbereda dem inför deras framtida yrkesliv!

Har du frågor angående arbetsmarknadsdagen? Maila gärna pila@personalvetareilund.se för mer information!

PiLA – Arbetsmarknadsdag

Studenter minglar med företag på Arbetsmarknadsdagen 2015

Pils Arbetsmarknadsdag 2017!

Som personalvetare kan man arbete med en mängd olika saker och karriärer inom yrket kan kan se väldigt olika ut. Temat för årets arbetsmarknadsdag är därför “karriärvägar inom HR”! Vad händer när våra tre år är slut och vi ska ta oss ut i arbetslivet? Vi är alla nyfikna över hur det gått för nyexaminerade personalvetare och var de befinner sig idag. På årets arbetsmarknadsdag får vi chansen att få svar på våra frågor om vad vi faktiskt kan tänkas arbeta med, i bästa fall kanske man till och med tar sitt första steg i karriären denna fullspäckade dag!

PiLA – Arbetsmarknadsdag
PiLA – Arbetsmarknadsdag
PiLA – Arbetsmarknadsdag
PiLA – Arbetsmarknadsdag

Goodiebags fyllda med roliga produkter
från sponsorerna från PiLA 2016.

PiLA – Arbetsmarknadsdag

Här bjuds det på gofika på
arbetsmarknadsdagen 2015!

Samarbetspartners