Karriär

Välkommen till PiLs karriärssida!

Söker du sommarjobb, extrajobb eller heltidsjobb? Eller är du mer intresserad av ett internship eller traineeprogram? Personalvetare i Lund arbetar ständigt för en nära kontakt med näringslivet och här på vår karriärsida lägger vi ut annonser som riktar sig mot PA-studenter. Håll dig uppdaterad på sidan så att du inte missar ditt drömjobb!

Om  ni är intresserade av att annonsera via PiL, skicka ett mail till kommunikation@personalvetareilund.se så berättar vi mer!

Karriär
 
 
 

Bemanningsassistent för extrajobb på framgångsrika StudentConsulting!

Bemanningsassistent för extrajobb på framgångsrika StudentConsulting!

Publicerat 2018-03-20

Är du en målinriktad och driven student som söker extrajobb? Är du flexibel och tycker om att arbeta med kunder och service? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu en engagerad bemanningsassistent till StudentConsultings kontor i Malmö!

Tjänsten som bemanningsassistent innebär att främst arbeta med schemaläggning samt att hjälpa våra kunder med deras akuta behov. Du kommer i tjänsten ha daglig kontakt med våra konsulter och kunder.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat,

– Schemaläggning
– Telefonkontakt med konsulter
– Telefonkontakt med kunder
– Hjälpa kunderna med deras behov av personal, både med   längre- och kort varsel
– Även andra kontorsuppgifter kan förekomma

Tjänsten är på deltid och vi behöver att du är tillgänglig för att arbeta ca 15–20 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är mån-fre dagtid, även halvdagar kan förekomma. Du kommer arbeta från StudentConsultings kontor i centrala Malmö.

Du hittar mer info om tjänsten samt hur man ansöker HÄR

Samarbetspartners