Karriär

Välkommen till PiLs karriärssida!

Söker du sommarjobb, extrajobb eller heltidsjobb? Eller är du mer intresserad av ett internship eller traineeprogram? Personalvetare i Lund arbetar ständigt för en nära kontakt med näringslivet och här på vår karriärsida lägger vi ut annonser som riktar sig mot PA-studenter. Håll dig uppdaterad på sidan så att du inte missar ditt drömjobb!

Om  ni är intresserade av att annonsera via PiL, skicka ett mail till kommunikation@personalvetareilund.se så berättar vi mer!

Karriär
 
 
 

Mercedez-Benz Malmö söker en driven HR-intern!

Mercedez-Benz Malmö söker en driven HR-intern!
Publicerat den 15 september 2017

Är du en ambitiös, passionerad och strukturerad student med intresse för HR? Skulle du kunna tänka dig att arbeta med ett världsledande varumärke som sätter personalen och kunderna i framsätet? Vill du få en inblick i hur en HR-avdelning arbetar på ett globalt företag? Har du dessutom ett bra fundament inom arbetsrätt kanske en praktikplats inom HR på Mercedes-Benz Malmö är din nästa utmaning! 

Huvudsakliga uppgifter under praktiken är bland annat att samordna rekryteringsprocesser i form av att utveckla annonser, screena kandidater, koordinering, hålla intervjuer, referenstagning och skriva anställningsavtal. Även stödja i och utveckla dig inom Change Management samt processoptimering. 

Omfattningen, starttidpunkt samt upplägg för praktiken beslutas tillsammans med dig så att det passar in med dina och företagets behov. Låter detta som någonting för dig? Läs mer om tjänsten och om hur du ansöker HÄR

 
Karriär
 
 
 

Lernia söker en bemanningssamordnare på heltid!

Lernia Bemanning söker en bemanningssamordnare på heltid till Malmö!
Publicerat den 14 september 2017

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Vi vänder oss till dig som är färdig med din utbildning och kan jobba heltid. Tjänsten som bemanningssamordnare ger dig möjligheten att lära dig mer om rekryteringsprocessens alla delar. Dina primära arbetsuppgifter innefattar CV-selektering, telefonintervjuer, intervjuer, referenstagning samt andra personaladministrativa arbetsuppgifter.

Vi erbjuder en rolig och fartfylld heltidstjänst i ett härligt team med många spännande uppdrag. Vårt kontor i Malmö ligger fem minuters promenad från centralstationen.

Läs mer om tjänsten och ansök HÄR

 

 

Karriär
 
 
 

StudentConsulting söker efter drivna och engagerade studenter till deras kontor i Malmö!

StudentConsulting söker efter drivna och engagerade studenter till malmökontoret!
Publicerat den 5 september 2017

Tjänsterna som söks är en Rekryteringsassistent och tre Personalassistenter på deltid. Tjänsten som Rekryteringsassistent innebär att du kommer stötta befintliga rekryterare i deras arbete. Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat annonsutformning, telefonintervjuer, search, kontakt med kundföretag kring ex presentation av kandidater. På sikt ska du även kunna genomföra egna intervjuer.

Tjänsten som Personalassistent innebär även det att stötta rekryterarna i deras dagliga arbete. I tjänsten ingår administrativa arbetsuppgifter och mycket arbete med service, då främsta kontakt sker med kandidater och konsulter. Andra arbetsuppgifter som rollen innebär är bland annat annonsutformning, telefonintervjuer, arbetsmarknadsaktiviteter och mycket mer.

StudentConsulting brinner för att skapa jobb för unga i karriären! De söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. För att läsa mer om tjänsten som klicka in på länkarna nedan och ansök redan idag!

Tjänsten som rekryteringsassistent

Tjänsterna som personalassistent

 

Karriär
 
 
 

Sveriges HR Förening söker
studentmedarbetare till HR-dagarna!

Sverige HR Förening söker studentmedarbetare till HR-dagarna 2017!
Publicerat den 8 juni 2017

Den 4-5 oktober är det dags för årets viktigaste HR-event: HR Dagarna! Temat för i år är ”Framtidens organisationskultur och –struktur”. Ta chansen att träffa de viktigaste spelarna inom HR-branschen och ta del av det senaste – var med som studentmedarbetare!

På eventet samlas HR-chefer och HR-personer från Sveriges kommuner, landsting och myndigheter. De vill få kunskap, bli inspirerade och diskutera det senaste inom HR. Dina uppgifter blir att tillsammans med oss se till att deltagarna har det bra och känner sig välkomna. Det handlar bland annat om att möta och registrera deltagare, ta hand om talare eller vara värd för något av företagen som finns på plats. Helt enkelt bidra till en roligt intensiv och meriterande dag! Läs mer om HR dagarna 2017 här!

Kontakta Pär Bönnestig på par.bonnestig@sverigeshrforening.se så snart som möjligt om du vill veta mer. Arbetet är ideellt, vi står för resorna till och från eventet samt mat och dryck under dagarna. Har du varit med tidigare får du förtur, annars är det först till kvarn som gäller. Kvällen innan, den 3:e oktober, träffas vi för att gå igenom alla ansvarsuppgifter. Mer detaljerad information kommer ut veckorna innan eventet.

 

Samarbetspartners