Karriär

Välkommen till PiLs karriärssida!

Söker du sommarjobb, extrajobb eller heltidsjobb? Eller är du mer intresserad av ett internship eller traineeprogram? Personalvetare i Lund arbetar ständigt för en nära kontakt med näringslivet och här på vår karriärsida lägger vi ut annonser som riktar sig mot PA-studenter. Håll dig uppdaterad på sidan så att du inte missar ditt drömjobb!

Om  ni är intresserade av att annonsera via PiL, skicka ett mail till kommunikation@personalvetareilund.se så berättar vi mer!

Karriär
 
 
 

Administratör till Chefspoolen i Malmö

 

Assistent/Administratör, extrajobb ca 25%

Publicerad: 2020-03-17

Chefspoolen är ett svenskt företag med verksamhet inom rekrytering, coaching och ledarskapsutveckling. Våra kunder finns över hela Sverige i det privata näringslivet och inom offentlig sektor.

Alla våra konsulter har lång egen chefserfarenhet – din garanti för ett lyckat resultat. Chefspoolen sätter sig snabbt in i företaget och förstår behov, förändring och utveckling. Vi hjälper våra kunder att nå sina mål genom rätt rekrytering och utveckling av chefer och specialister.

Våra kontor finns i Malmö, Göteborg och Stockholm.

www.chefspoolen.se

Vi söker nu en ersättare till denna spännande och varierande roll! Rollen passar dig som förstaårsstudent. 

Rollen
Som Assistent/Administratör på Chefspoolen har du administrativt ansvar samt ger stöd och underlättar arbetet för VD och tre Seniorkonsulter som finns på våra kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Du arbetar nära VD och konsulter och tjänsten ger dig därmed stor insyn i hur rekryteringsbranschen fungerar.

Ansvarsområden

 • Uppdatera hemsida och sociala medier samt utskick av nyhetsbrev
 • Skapa, boka och publicera annonser i vårt rekryteringsverktyg och på jobbsajter
 • Fakturera och förbereda bokföringsunderlag
 • Boka intervjuer
 • Beställa kontorsmaterial samt visitkort etc.
 • Research vid rekryteringsprocesser
 • Andra tillfälliga projekt och uppgifter som konsulter och VD behöver hjälp med

Din Profil
Vi söker dig som studerar första året på universitet eller högskola och vill ha ett extrajobb under studietiden. En fördel med tjänsten är att arbetstiderna i stor utsträckning går att anpassa utefter studierna eller annan sysselsättning. Tjänsten är ca 30-50 timmar/månad och det är viktigt att du kan arbeta flexibelt när behov finns. En hel del av arbetet kan utföras hemifrån.

Det är viktigt att du har känsla för service, är proaktiv och lösningsorienterad. Du kan hantera flera olika saker samtidigt och arbetar strukturerat och noggrant. Goda kunskaper i Officepaketet behövs. Erfarenhet av webbpublicering, InDesign, Illustrator och Photoshop är meriterande men inte ett krav.

Tillträde sker under våren.

Placering
Malmö, Stortorget

Kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig på nedan uppgifter. 

Sara Bergman, Assistent/Administratör
0760 38 19 45
sara.bergman@chefspoolen.se

Ansökan
Passar profilen in på dig? Varmt välkommen med din ansökan snarast. Rekrytering sker löpande. Sista ansökningsdag 29 Mars. 

Tryck här för att ansöka!

Karriär
 
 
 

Recruitment specialist

 

Studentmedarbetare till Hilti i Arlöv

Publicerad: 2020-02-04

Vad söker vi?

Vi söker dig som läser sista terminen på Personalvetarprogrammet eller likvärdigt område och som önskar arbeta extra under terminen. Vi ser gärna att du har ambition och intresse att stanna kvar på Hilti över tid då det finns stor möjlighet till heltidsanställning efter examen. Vi söker dig som är entusiastisk, självständig och drivande samt delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang.

Som Recruitment Specialist kommer du att spela en viktig roll i samarbetet med olika funktioner i hela vår svenska organisation. Du kommer att genomföra och verkställa rekryteringsstrategier för att ta itu med omedelbara och långsiktiga anställningsbehov.

Vilka är Hilti?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med 30 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

Vad innebär rollen?

Som Recruitment Specialist kommer du att arbeta tillsammans med HR Business Partners och chefer i organisationen. Du kommer att äga och operativt driva rekryteringsprocessen så att den blir så effektiv som möjligt genom sourcing, screening och intervjuer för att tillsätta rätt kandidat. Stort fokus ligger på att minska tiden att fylla vakanser, ha kandidater i pipeline samt förbättra den övergripande kvaliteten på rekryteringsprocessen. Du har även ansvar för employer branding, universitetsnätverk och talangrekrytering och driver detta för att hitta framtida medarbetare. I rollen förekommer olika projekt inom HR och vi förväntar oss att du, tillsammans med kollega, driver dessa för organisationen.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016, 2018 och 2019 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplatser i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig som studerar en möjlighet att få arbetslivserfarenhet redan under studietiden. Efter avslutad utbildning finns goda möjligheter till tillsvidareanställning på sikt.

Varför ska du söka?

Vi har en utmärkt blandning av människor och erfarenheter i våra team. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.

Vi önskar att du:

 • Läser din sista termin på universitet eller högskola inom HR eller annat likvärdigt område
 • Har rekryteringserfarenhet eller arbetslivserfarenhet inom service, administration vid sidan av dina studier eller innan du började studera
 • Har förmåga att se detaljer i en krävande och snabbt föränderlig miljö
 • Är van vid att arbeta flexibelt, proaktivt och effektivt
 • Talar och skriver svenska och engelska samt har god kommunikationsförmåga
 • Har förmåga att prioritera och planera effektivt
 • Är nyfiken och har ett driv att lyckas leverera fantastiska resultat

Anställningen är en timanställning med ambition att gå över till ett heltidsvikariat på cirka 1-1,5 år. Vi ser att det finns goda chanser till en tillsvidareanställning på sikt.

Sök här!

Samarbetspartners