Karriär

Välkommen till PiLs karriärssida!

Söker du sommarjobb, extrajobb eller heltidsjobb? Eller är du mer intresserad av ett internship eller traineeprogram? Personalvetare i Lund arbetar ständigt för en nära kontakt med näringslivet och här på vår karriärsida lägger vi ut annonser som riktar sig mot PA-studenter. Håll dig uppdaterad på sidan så att du inte missar ditt drömjobb!

Om ni är intresserade av att annonsera via PiL, skicka ett mail till kommunikation@personalvetareilund.se så berättar vi mer!

Karriär
 
 
 

Extrajobb som bemanningssamordnare

Publicerad: 2022-05-16

 

Vill du jobba extra under din studietid, med relevant arbetslivserfarenhet och har ett intresse för att jobba med rekrytering? Nu söker vi på Lernia Bemanning en studentmedarbetare till vårt kontor i Malmö!

 

Om arbetsuppgifterna

I rollen som bemanningssamordnare arbetar du främst med rekrytering, det vill säga annonstexter, cv-granskning, intervjuer, referenstagning och kandidatpresentationer m.m., men det tillkommer även en del administrativa arbetsuppgifter också. Majoriteten av arbetssättet är digitalt, även rekryteringsprocesserna och därför är det viktigt att du har vana av, samt lätt för dig att arbeta digitalt. Då dina arbetsuppgifter handlar om att ha kontakt med kandidater, kunder och kollegor är det mycket viktigt att du trivs i en social och relationsskapande arbetsmiljö.

Om dig

Vi letar efter dig som kan och VILL arbeta med frihet under ansvar, vilket innebär att du är strukturerad och tar eget ansvar över hur du organiserar ditt arbete. Även om det lämnar ett stort utrymme för att vara självgående så behöver du vara kommunikativ med ditt team, samt vågar be om hjälp när det behövs.

Våra arbetsdagar är varierande och beroende på våra kunders behov och önskemål innebär det snabb leverans och omställning, därför är det extra viktigt att vi är flexibla – vilket är en förutsättning i din roll också. Att kunna arbeta efter behov och även på plats på kontoret i Malmö är därför en förutsättning för att vara aktuell för denna tjänst.

Information och kontakt
Vill du veta mer om tjänsten och är intresserad av att skicka in en ansökan kontaktar du Elin Nordström på 072–2035827 eller elin.nordstrom@lernia.se. Hoppas vi hörs!

 

Om Lernia

Lernia Bemanning är ett statligt ägt bemanningsföretag. Som statligt ägt bolag håller vi hög standard vad gäller värderingar, samtidigt som vi har stort fokus på att göra vinst och skapa mervärde för våra kunder. Vår företagskultur präglas av samarbete och engagemang.

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Karriär
 
 
 

HR-support

Publicerad: 2022-05-12

Vi behöver hjälp! Vill du vara jobba som HR-support på timmar åt oss?

Vilka är vi? VA-Ingenjörerna strävar alltid efter att skapa hållbara och kostnadseffektiva lösningar för att skydda de lokala och nationella vattenresurserna. Vi har sedan år 1990 drivit projekt från idé till nyckelfärdiga anläggningar. Vi finns nära våra kunder, med kontor i södra och mellersta Sverige och tillsammans med våra kunder tar vi fram den bästa lösningen.

En långsiktigt hållbar utveckling av vårt samhälle för både människa och miljö är utgångspunkten för VA Ingenjörerna. Som en del av EnviDan, innebär detta att vi inom området vatten tillsammans med våra kunder strävar efter att uppnå en cirkulär ekonomi genom att förbättra tillgången och förutsättningarna, tillvarata och hushålla med samt återskapa och återföra jordens naturresurser. Vi hjälper våra kunder att uppnå sina övergripande hållbarhetsmål, göra klimatsmarta investeringar och samtidigt sänka sina driftskostnader.

Kolla in oss här!

—–

Vi söker dig som vill hjälpa oss genom att supporta befintlig HR-resurs. Arbetet innebär HR-administration, som att ta fram rapporter och arbeta i våra system, men också stöd i våra rekryteringar och allmänt HR-arbete.  Och så kommer vi säkert komma på mycket annat du kan hjälpa oss med!

Kvalifikationer

  • Grundläggande kunskaper inom personalområdet (tex studerande eller nyexad personalvetare)
  • Administrativ erfarenhet meriterande
  • Du har god datorvana och hanterar Officepaketet utan problem.
  • Goda kunskaper, i tal och skrift, i svenska är ett krav. Är du bra på engelska är det ett plus.   
  • Som person är du självgående, strukturerad och har ett öga för detaljer.

Vårt erbjudande

  • En möjlighet att få insikt i det riktiga HR-arbetet under ledning av en mycket erfaren HR.
  • Ca 4-8 timmars arbete per vecka.
  • Vi kommer överens om när det passar dig att vara på plats men det är bra om viss del av arbetet kan förläggas på tisdagar, onsdagar eller torsdagar.
  • Arbetsplatsen är för närvarande i Lund på Klosterängsvägen 11a men från 15/7 så flyttar vi till en lokal nära Malmö C. Mycket av jobbet kan göras på distans men vi behöver ses på kontoret ibland.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Marie Gralén på tel 070-69 69 483.
Vi gör ett löpande urval så skicka in din ansökan till marie.gralen@vaing.se så snart som möjligt.

 

Samarbetspartners