Karriär

Välkommen till PiLs karriärssida!

Söker du sommarjobb, extrajobb eller heltidsjobb? Eller är du mer intresserad av ett internship eller traineeprogram? Personalvetare i Lund arbetar ständigt för en nära kontakt med näringslivet och här på vår karriärsida lägger vi ut annonser som riktar sig mot PA-studenter. Håll dig uppdaterad på sidan så att du inte missar ditt drömjobb!

Om  ni är intresserade av att annonsera via PiL, skicka ett mail till kommunikation@personalvetareilund.se så berättar vi mer!

Karriär
 
 
 

Är du på jakt efter ett roligt och utvecklande extrajobb med stor möjlighet att påverka dina arbetstider och ditt eget arbete?

 

Studentinformatör för Vision 

Publicerad: 2020-04-23

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund med cirka 200 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Vi är partipolitiskt obundna och ingår i TCO.

Läs mer om oss på www.vision.se

Vad söker vi?

Vision söker dig som vill arbeta med medlemsrekrytering på Lunds universitet (inklusive Campus Helsingborg) och Malmö universitet. Arbetet är riktat mot studenter och dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av marknadsföring och att hålla klassrumspresentationer, informationsbord samt delta på mässor och arbetsmarknadsdagar. I tjänsten ingår även att ge befintliga medlemmar service, marknadsföra aktiviteter samt hålla koll på vad som händer på Lunds universitet och Malmö universitet.

Du kommer att arbeta tillsammans med andra studentinformatörer. Arbetet är flexibelt och du kommer till stor del ha frihet att själv lägga upp din arbetstid och utveckla tjänsten inom ramarna för uppdraget.

Du är student på Lunds universitet eller Malmö universitet och för att trivas i tjänsten tycker du det är roligt att: 

·        Träffa och tala inför nya människor

·        Arbeta mot rekryteringsmål tillsammans med dina kollegor

·        Ta ansvar och påverka ditt eget arbete

·        Utmana dig själv    

Det är meriterande men inget krav att du har erfarenhet av försäljning eller föreningsliv.

Tjänsten är en visstidsanställning terminsvis om cirka 30 timmar/månad. Du har individuell timlön på minst 130 kr exklusive semesterersättning. Vi utgår från att du delar fackföreningsrörelsens värderingar men du behöver inte ha några förkunskaper om Vision eller facket – det får du av oss. Anställningen startar höstterminen  2020.

Ansökan

Du är välkommen med CV och personligt brev så snart som möjligt då rekrytering sker löpande. Sista ansökningsdag är 15 maj 2020.

Du ansöker genom www.vision.se/lediga jobb på länken ”Studentinformatör” Lund/Malmö 

Kontaktperson

Axel Jensen

Verksamhetsledare student

072-2271054

axel.jensen@vision.se

 
Karriär
 
 
 

Administratör till Chefspoolen i Malmö

 

Assistent/Administratör, extrajobb ca 25%

Publicerad: 2020-03-17

Chefspoolen är ett svenskt företag med verksamhet inom rekrytering, coaching och ledarskapsutveckling. Våra kunder finns över hela Sverige i det privata näringslivet och inom offentlig sektor.

Alla våra konsulter har lång egen chefserfarenhet – din garanti för ett lyckat resultat. Chefspoolen sätter sig snabbt in i företaget och förstår behov, förändring och utveckling. Vi hjälper våra kunder att nå sina mål genom rätt rekrytering och utveckling av chefer och specialister.

Våra kontor finns i Malmö, Göteborg och Stockholm.

www.chefspoolen.se

Vi söker nu en ersättare till denna spännande och varierande roll! Rollen passar dig som förstaårsstudent. 

Rollen
Som Assistent/Administratör på Chefspoolen har du administrativt ansvar samt ger stöd och underlättar arbetet för VD och tre Seniorkonsulter som finns på våra kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Du arbetar nära VD och konsulter och tjänsten ger dig därmed stor insyn i hur rekryteringsbranschen fungerar.

Ansvarsområden

  • Uppdatera hemsida och sociala medier samt utskick av nyhetsbrev
  • Skapa, boka och publicera annonser i vårt rekryteringsverktyg och på jobbsajter
  • Fakturera och förbereda bokföringsunderlag
  • Boka intervjuer
  • Beställa kontorsmaterial samt visitkort etc.
  • Research vid rekryteringsprocesser
  • Andra tillfälliga projekt och uppgifter som konsulter och VD behöver hjälp med

Din Profil
Vi söker dig som studerar första året på universitet eller högskola och vill ha ett extrajobb under studietiden. En fördel med tjänsten är att arbetstiderna i stor utsträckning går att anpassa utefter studierna eller annan sysselsättning. Tjänsten är ca 30-50 timmar/månad och det är viktigt att du kan arbeta flexibelt när behov finns. En hel del av arbetet kan utföras hemifrån.

Det är viktigt att du har känsla för service, är proaktiv och lösningsorienterad. Du kan hantera flera olika saker samtidigt och arbetar strukturerat och noggrant. Goda kunskaper i Officepaketet behövs. Erfarenhet av webbpublicering, InDesign, Illustrator och Photoshop är meriterande men inte ett krav.

Tillträde sker under våren.

Placering
Malmö, Stortorget

Kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig på nedan uppgifter. 

Sara Bergman, Assistent/Administratör
0760 38 19 45
sara.bergman@chefspoolen.se

Ansökan
Passar profilen in på dig? Varmt välkommen med din ansökan snarast. Rekrytering sker löpande. Sista ansökningsdag 29 Mars. 

Tryck här för att ansöka!

Samarbetspartners