Karriär

Välkommen till PiLs karriärssida!

Söker du sommarjobb, extrajobb eller heltidsjobb? Eller är du mer intresserad av ett internship eller traineeprogram? Personalvetare i Lund arbetar ständigt för en nära kontakt med näringslivet och här på vår karriärsida lägger vi ut annonser som riktar sig mot PA-studenter. Håll dig uppdaterad på sidan så att du inte missar ditt drömjobb!

Om  ni är intresserade av att annonsera via PiL, skicka ett mail till kommunikation@personalvetareilund.se så berättar vi mer!

Karriär
 
 
 

Studerande kontorsassistent sökes!

Studerande kontorsassistens sökes

Publicerat 2018-01-17

Vill du smygstarta din karriär vid sidan av studierna? Jobba tillsammans med ett härligt gäng drivna och engagerade medarbetare?

Nu söker ALTEN Lund en kontorsassistent på runt 20 % i veckan, en roll som innebär varierande arbetsuppgifter där du kommer jobba tillsammans med ett underbart gäng på ett av de mest framgångsrika IT- och teknikkonsultbolagen.

ALTEN är ett av Europas ledande IT- och teknikkonsultbolag med 27 000 anställda i över 20 länder. Vi levererar kompetens för världsledande företag inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Life Science, Defence & Aerospace samt Industry.

Som person är du driven, engagerad, hjälpsam och prestigelös. Du har god personkännedom och har lätt för att få kontakt med människor. Du gillar ordning och reda och arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt. Personlig lämplighet är något vi kommer att lägga stor vikt vid.

Vi söker dig som har en pågående akademisk utbildning inom personal/HR eller motsvarande och har något år kvar av din utbildning. Rollen innebär att se till att allt praktiskt på kontoret fungerar som det ska och du kommer ha en hel del kontakt med våra medarbetare och bland annat hjälpa dem med frågor inom ditt område.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta övergripande ansvar för kontorsrelaterade ärenden såsom abonnemang, passerkort, drift och skötsel, inköp av allkbart material för kök, kontor och tjänster, samt vara kontaktperson för avtal av alla maskiner och lokaler. I viss mån kommer du även stötta ALTEN Academy och ALTEN Training både praktiskt samt administrativt.

Du kommer även, vid behov, stötta HR i organisering och genomförande av olika kund- och rekryteringsevenemang och vid search.

Starta din karriär hos oss på ALTEN i en bred kontorsassistentroll där du även ges möjligheten att smyga in på rekryteringsspåret! Sista ansökningsdag är 21 januari. Välkommen med din ansökan HÄR!
 

Karriär
 
 
 

Mercedes-Benz Malmö söker driven HR-intern!

Mercedes-Benz söker driven HR-intern

Publicerat 2018-01-10

Är du en ambitiös, passionerad och strukturerad student med intresse för HR? Skulle du kunna tänka dig att arbeta med ett världsledande varumärke som sätter personalen och kunderna i framsätet? Vill du få en inblick i hur en HR-avdelning arbetar på ett globalt företag? Har du dessutom ett bra fundament inom arbetsrätt kanske en praktikplats inom HR på Mercedes-Benz Malmö är din nästa utmaning!

På Mercedes-Benz Malmö tror vi att medarbetarna är det som gör skillnaden mellan att vara Nr.1 och det mediokra. Vi tar empowerment till helt nya nivåer och jobbar stenhårt för att alla beslut ska tas där informationen och kunskapen finns. Vår kulturresa kallar vi ”135 VD”. Skälet till namnet är att alla ska känna sig som och agera som en VD. Som en del av HR kommer du få ta aktiv del i skapandet av detta!

Du kommer att arbeta i ett HR-team bestående av två erfarna HR-kollegor och en annan HR-intern. Vi kommer att välkomna dig som en i teamet där vi strävar efter att jobba nära varandra. Vi på HR arbetar både mot huvudkontoret i Tyskland och i Sverige, men framförallt med vår personal i Malmö.

Huvudsakliga uppgifter under praktiken är att samordna rekryteringsprocesser, arbeta med relevanta program för en HR-avdelning och att stödja och utveckla dig inom Change Management samt processoptimering. Beroende på din bakgrund och intressen kommer du även få stor möjlighet att arbeta med långtgående projekt inom utvalda specialområden såsom mångfald, ledarskap, arbetsmiljö eller organisationskultur. En viktig del kommer också vara att jobba med HR-administration.

Låter detta intressant? Läs mer samt hur man ansöker HÄR!

Karriär
 
 
 

Framgångsrika Bygghemma.se söker deltidsanställda kundservicemedarbetare!

Framgångsrika Bygghemma.se söker deltidsanställda kundservicemedarbetare, Malmö

Publicerat 2018-01-05

Vill du kombinera dina studier med ett meriterande och roligt extrajobb? Bygghemma.se är en snabbt växande koncern som sedan starten 2006 etablerat sig som en av de starkaste och mest framgångsrika e-handelsaktörerna i Norden. För deras räkning söker vi nu drivna kundservicemedarbetare på deltid, som har möjlighet att arbeta minst 20%. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer erbjudas anställning direkt hos Bygghemma.se

Så vill du arbeta på ett e-handelsbolag som snabbt tagit en ledande position på marknaden? Är du kommunikativ och har en förmåga att ge exceptionell service och samtidigt besitter en förmåga att hitta effektiva och anpassade lösningar på problem där svaret inte alltid är givet? Känner du igen dig i dessa frågor ska du definitivt ta chansen att bli del av ett snabbväxande bolag vars framgångssaga bara har börjat!

För att få veta mer och ansöka om tjänsten, klicka in på länken HÄR!

Karriär
 
 
 

Staffing and recruitment assistants till Malmökontoret!

Staffing and recruitment assistants till Malmökontoret

Publicerat 2017-12-20

Om du växer med ansvar, har svart bälte i struktur och gillar när dagen inte alltid blir som du tänkt dig har vi ett extrajobb som passar dig perfekt. Vi tror verkligen att du skulle trivas hos oss och nu söker vi fler Staffing and Recruitment Assistants till vårt Malmökontor! Vi söker nu assistenter till flera av våra leveransteam.

Läs mer om tjänsten samt hur du ansöker HÄR!

Karriär
 
 
 

Extrajobb inom marknadsföring hos Academic Work!

Extrajobb inom marknadsföring hos Academic Work

Publicerat 2017-12-20

Är du student och vill skaffa dig erfarenhet inom marknadsföring och eventkoordinering? Vi söker dig som vill bli en del av vårt lokala eventteam och driva marknadsföringen av Academic Work mot målgruppen Young Professionals! I rollen som Brand Ambassador uppmuntras du att ta initiativ och komma med egna idéer om hur vi ska marknadsföra oss på event. Sök redan idag då vi selekterar löpande!

Läs mer om tjänsten samt hur du ansöker HÄR!

Karriär
 
 
 

Jobbcoach sökes för extrajobb till StudentConsulting i Malmö!

Jobbcoach sökes för extrajobb till StudentConsulting i Malmö!

Publicerat 7 december 2017

Brinner du för att hjälpa andra människor ut i arbete eller är du intresserad av arbetsmarknadsfrågor i allmänhet? Är du studerande och söker ett givande extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!

StudentConsulting söker nu dig som vill arbeta som jobbcoach och hjälpa människor ut i arbete eller utbildning. Arbetet består främst i att, genom bland annat individuella samtal och workshops, coacha, vägleda och stötta arbetssökande till jobb eller studier. Tjänsten präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att så snabbt som möjligt få ut deltagaren i jobb eller utbildning.

Din arbetstid kommer vara under mån-fre, varierade timmar mellan kl 08-17. Du ska kunna arbeta minst 10-15 timmar per vecka för att vara aktuell för tjänsten.

Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb. Tjänsten ska tillsättas med start omgående.

Låter detta intressant? Läs mer om tjänsten samt hur du ansöker HÄR!

Karriär
 
 
 

Extrajobb som Rekryteringsassistent/Personalassistent!

Extrajobb som Rekryteringsassistent/Personalassistent

Publicerat 7 december 2017

Är du en noggrann och flexibel student som vill ha ett givande extrajobb? Vi söker nu en engagerad Rekryteringsassistent till StudentConsultings kontor i Malmö!

Tjänsten som Rekryteringsassistent innebär att du kommer stötta befintliga rekryterare i deras arbete.
Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat,
– Annonsutformning
– Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer, search samt referenstagning
– På sikt ska du även kunna genomföra intervjuer
– Kontakt med kundföretag kring ex presentation av kandidater

Tjänsten är på deltid och vi har som krav att du är tillgänglig för att arbeta minst 15 timmar/vecka under terminstid.

Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb. Tjänsten tillsätts efter överenskommelse, dock senast i januari 2018.
Låter detta intressant? Läs mer om tjänsten samt hur man ansöker HÄR!

Karriär
 
 
 

Praktikplats våren 2018 hos StudentConsulting!

Praktikplats våren 2018 hos StudentConsulting!

Publicerat 7 december 2017

Till Malmökontoret söker StudentConsulting nu dig som vill göra praktik under VT18. Är du som person engagerad, organiserad och utåtriktad? Då kan det vara dig vi söker!

Du kommer vara med i vårt dagliga arbete och praktisera nära våra medarbetare som arbetar med rekryteringsprocessen. Uppgifterna kommer vara varierade och består bland annat av rekrytering såsom urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Du kommer få en stor inblick i rekryteringsprocessen.

Din planerade praktikperiod är förlagd under vårterminen och vi ser att den är på minst 6-8 veckor. Praktiken kommer vara förlagd mån-fre 8-17, med hänsyn till ev arbete/rapport som ska skrivas. Du kommer utgå från vårt kontor som finns i centrala Malmö.

Som person är du driven, strukturerad och ansvarsfull. Eftersom arbetet innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med ett högt tempo, där den ena dagen inte är den andra lik.

Söker du nya utmaningar och vill skaffa dig god erfarenhet inför framtiden? Anmäl då ditt intresse redan idag! Vi går igenom ansökningarna löpande. Ansök HÄR!

Samarbetspartners