Karriär

Välkommen till PiLs karriärssida!

Söker du sommarjobb, extrajobb eller heltidsjobb? Eller är du mer intresserad av ett internship eller traineeprogram? Personalvetare i Lund arbetar ständigt för en nära kontakt med näringslivet och här på vår karriärsida lägger vi ut annonser som riktar sig mot PA-studenter. Håll dig uppdaterad på sidan så att du inte missar ditt drömjobb!

Om  ni är intresserade av att annonsera via PiL, skicka ett mail till kommunikation@personalvetareilund.se så berättar vi mer!

Karriär
 
 
 

SJR söker en driven student till roll som konsultchefsassistent!

SJR Syd söker nu en nyfiken och driven student som vill utvecklas med dem i en roll som rekryterings- och konsultchefsassistent.

Publicerat 2018-12-12

Är du lösningsorienterad, positiv, gillar att ha många bollar i luften och kan arbeta cirka 2 dagar i veckan? Då kanske detta är tjänsten just för dig!

Du kommer att få utveckla dig inom rekrytering- och personalarbete med varierande arbetsuppgifter så som att sammanställa kandidatpresentationer till kund, hantera personalakter samt publicera annonser.

Hos SJR är det viktigt att trivas och ha roligt tillsammans, något som har en stor del i deras framgångar att göra. Låter detta intressant? Sök då tjänsten redan idag!

För att läsa mer och ansöka tryck HÄR!

Karriär
 
 
 

Academic Work söker ny Staffing & Recruitment Assistant!

Academic Work letar nu efter en ny Staffing & Recruitment Assistant!

Publicerat 2018-12-06

”Vill du jobba på en arbetsplats där engagemanget hos kollegorna är utöver det vanliga? Vill du arbeta på ett företag som ständigt följer trenderna på marknaden och vågar testa nya affärsmodeller? Hos oss kommer du garanterat få kollegor du trivs med där ett skratt aldrig är långt borta. Rollen Staffing & Recruitment Assistant (SRA) kan bli starten på din lysande karriär hos oss!”

Som SRA kommer du få arbeta med hela rekryteringsprocessen, vilket ger värdefulla egenskaper inom HR inför framtiden!

Tjänsten hos Academic Work startar i Februari 2019, omfattar ca. 2 dagar i veckan och deras kontor ligger i centrala Malmö.

Låter detta intressant? Tveka inte att ansök genom att klicka på länken HÄR!

Karriär
 
 
 

Bli en del av Röda Korsets Ungdomsförbunds valberedning!

Nu letar Röda korsets Ungdomsförbund i Lund efter en ny valberedning!

Publicerat 2018-11-21

Vill du ha rekryteringserfarenhet? Vill du påverka och göra skillnad på lokal nivå för barn och unga vuxna? Vi söker nu ny valberedning för 2019! Som valberedning i RKUF Lund arbetar man ideellt med att rekrytera nya styrelsemedlemmar till föreningen. Arbetet innefattar marknadsföring, intervjuer och nominering. Man arbetar nära styrelsen och i uppdraget finns man tillgänglig vid behov. Det krävs ingen tidigare erfarenhet och som valberedning får man utbildning samt stöd i uppdraget från organisationen på central nivå. Arbetet är generellt inte särskilt tidskrävande och du lägger upp din egen tid, men periodvis krävs ett större engagemang. Vi som utgör den nuvarande valberedningen går tredje året på PA-programmet och har haft uppdraget i två års tid och tycker att det är väldigt kul! Man får träffa många olika människor och vara del av en härlig organisation med fantastiska engagerade.

Vill du, eller du och din kompis, ha en värdefull erfarenhet för framtiden? Tveka inte, hör av dig idag! Maila till rkuf.lund@redcross.se
Hälsningar Jenny & Sofie

Karriär
 
 
 

InRiver söker ny rekrytering- och HR assistent!

Vill du bli InRivers ny arbetskollega, kolla hit !

Publicerat 2018-11-19

InRiver letar nu efter en Rekrytering- och HR assistent. Här blir du en del av ett härligt HR-team i ett snabbväxande, globalt mjukvaruföretag med huvudkontor mitt i centrala Malmö.

På inRiver råder en stark ”High-five” kultur och din inställning är viktigast för dem! Du behöver inte ha arbetar inom HR tidigare, utan det lär de dig!

För att läsa mer om tjänsten och hur du anmäler ditt intresse, klicka HÄR.

Har du frågor kring rollen får du gärna höra av dig till julia.wallin@inriver.com

Karriär
 
 
 

CHEFSpoolen söker nu en ny assistent/administratör!

Ta chansen att bli CHEFSpoolens nya assistent/administratör!

Publicerat 2018-11-15
CHEFSpoolen söker nu en ny Assistent/Administratör till sitt kontor i Malmö!

Letar du ett extrajobb på sidan av studierna som ger meriter inom rekrytering? Skulle du kunna tänka dig arbeta mellan 30-50 timmar i månaden samt är flexibel? Har du känsla för service samt är lösningsorienterad?

Då kanske denna tjänst är för just dig!

Hos CHEFSpoolen kommer du att hjälpa VD och fem seniorkonsulter att bland annat uppdatera deras hemsida och sociala medier, göra research vid rekryteringsprocesser, fakturera och även mycket annat bland annat att hjälpa till vid tillfälliga projekt som VD behöver hjälp med.

Låter detta intressant? För mer info och hur du kan anmäla ditt intresse, klicka HÄR.

Karriär
 
 
 

Bli HR-support hos JYSK!

JYSK letar efter en ny HR-support!

Publicerat 2018-11-15

Studerar du på PA-programmet eller liknande, med 1-2 år kvar?
Då vill du garanterat ta chansen till ett riktigt grymt extrajobb!

Nu söker JYSK en HR support till deras HR-avdelning, ett gäng med stark sammanhållning och driv.

Läs mer och anmäl ditt intresse HÄR !

Sista ansökningsdagen är den 26 november.

Samarbetspartners