Karriär

Välkommen till PiLs karriärssida!

Söker du sommarjobb, extrajobb eller heltidsjobb? Eller är du mer intresserad av ett internship eller traineeprogram? Personalvetare i Lund arbetar ständigt för en nära kontakt med näringslivet och här på vår karriärsida lägger vi ut annonser som riktar sig mot PA-studenter. Håll dig uppdaterad på sidan så att du inte missar ditt drömjobb!

Om  ni är intresserade av att annonsera via PiL, skicka ett mail till kommunikation@personalvetareilund.se så berättar vi mer!

Karriär
 
 
 

Recruitment specialist

 

Studentmedarbetare till Hilti i Arlöv

Publicerad: 2020-02-04

Vad söker vi?

Vi söker dig som läser sista terminen på Personalvetarprogrammet eller likvärdigt område och som önskar arbeta extra under terminen. Vi ser gärna att du har ambition och intresse att stanna kvar på Hilti över tid då det finns stor möjlighet till heltidsanställning efter examen. Vi söker dig som är entusiastisk, självständig och drivande samt delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang.

Som Recruitment Specialist kommer du att spela en viktig roll i samarbetet med olika funktioner i hela vår svenska organisation. Du kommer att genomföra och verkställa rekryteringsstrategier för att ta itu med omedelbara och långsiktiga anställningsbehov.

Vilka är Hilti?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med 30 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

Vad innebär rollen?

Som Recruitment Specialist kommer du att arbeta tillsammans med HR Business Partners och chefer i organisationen. Du kommer att äga och operativt driva rekryteringsprocessen så att den blir så effektiv som möjligt genom sourcing, screening och intervjuer för att tillsätta rätt kandidat. Stort fokus ligger på att minska tiden att fylla vakanser, ha kandidater i pipeline samt förbättra den övergripande kvaliteten på rekryteringsprocessen. Du har även ansvar för employer branding, universitetsnätverk och talangrekrytering och driver detta för att hitta framtida medarbetare. I rollen förekommer olika projekt inom HR och vi förväntar oss att du, tillsammans med kollega, driver dessa för organisationen.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016, 2018 och 2019 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplatser i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig som studerar en möjlighet att få arbetslivserfarenhet redan under studietiden. Efter avslutad utbildning finns goda möjligheter till tillsvidareanställning på sikt.

Varför ska du söka?

Vi har en utmärkt blandning av människor och erfarenheter i våra team. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.

Vi önskar att du:

  • Läser din sista termin på universitet eller högskola inom HR eller annat likvärdigt område
  • Har rekryteringserfarenhet eller arbetslivserfarenhet inom service, administration vid sidan av dina studier eller innan du började studera
  • Har förmåga att se detaljer i en krävande och snabbt föränderlig miljö
  • Är van vid att arbeta flexibelt, proaktivt och effektivt
  • Talar och skriver svenska och engelska samt har god kommunikationsförmåga
  • Har förmåga att prioritera och planera effektivt
  • Är nyfiken och har ett driv att lyckas leverera fantastiska resultat

Anställningen är en timanställning med ambition att gå över till ett heltidsvikariat på cirka 1-1,5 år. Vi ser att det finns goda chanser till en tillsvidareanställning på sikt.

Sök här!

Karriär
 
 
 

Researcher till en av världens ledande IT-leverantörer

 

Researcher på deltid i Malmö

Publicerad: 2019-11-19

CGI är en av världens ledande IT-leverantörer med ca 4000 anställda på 30 orter i Sverige och har för femte året i rad fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. 

Vi har en gemensam dröm om att ha roligt när vi arbetar tillsammans och att vi tillsammans bygger ett företag som vi är stolta över. Detta är något som genomsyrar hela HR-organisationen och ditt framtida rekryteringsteam. Vi skrattar mycket, stöttar varandra och är stolta över det arbete vi gör. För att möta framtida behov öppnar vi nu upp för 1 Researcher på deltid med placering i Malmö.

Är du envis, kreativ och lösningsorienterad? Har du erfarenhet av att arbeta med telefonen som verktyg och tycker om kontakt med nya människor? Då är detta det perfekta extrajobbet för dig!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som researcher på vår rekryteringsavdelning kommer du att stötta rekryteringsansvarig och får vara delaktig i hela processen från start till mål. I arbetsuppgifterna ingår headhunting, att boka möten och intervjuer, genomföra telefonintervjuer, hålla kontakt med kandidater i rekryteringsprocesser, delta i kontinuerliga rekryteringsmöten med chefer och göra ett första urval bland inkomna ansökningar. Vi lägger stort värde i att du ska kunna kombinera arbetet hos oss med dina studier på bästa sätt – och dina arbetstider är flexibla. Du lägger ditt schema själv, och tjänsten ligger på cirka 10 till 20 timmar i veckan.

• Serviceinriktad och med fördel telefonvana.
• Studerar på högskola och har minst 3 terminer kvar på dina studier, gärna inom IT eller personal.
• Du är som person glad och positiv. Du gillar att leverera resultat och tar gärna initiativ för att leda arbetet framåt.
• Du pratar och skriver flytande svenska och engelska.

Sök tjänsten här!

Samarbetspartners