Karriär

Välkommen till PiLs karriärssida!

Söker du sommarjobb, extrajobb eller heltidsjobb? Eller är du mer intresserad av ett internship eller traineeprogram? Personalvetare i Lund arbetar ständigt för en nära kontakt med näringslivet och här på vår karriärsida lägger vi ut annonser som riktar sig mot PA-studenter. Håll dig uppdaterad på sidan så att du inte missar ditt drömjobb!

Om  ni är intresserade av att annonsera via PiL, skicka ett mail till kommunikation@personalvetareilund.se så berättar vi mer!

Karriär
 
 
 

Talent Acquisition Recruiter

 

Rekryterare på deltid till Webster i Malmö

Publicerad: 2019-06-04

Om företaget

Webstep är ett IT-konsultföretag med totalt 400 kollegor på våra kontor i Sverige och Norge. Vi skapar och förbättrar digitala tjänster och produkter, bygger broar mellan teknik och företag och ser till att förverkliga dem. I Sverige finns vi i Stockholm, Malmö, Uppsala och Sundsvall.

På Webstep värdesätter vi alla våra fantastiska kollegor högt och vi tror på våra kollegors förmåga att förverkliga sin fulla potential. Ett bra bevis på att vi lyckats är att vi för fjärde året i rad har blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser utav den världsomspännande organisationen Great Place to Work. I vår medarbetarundersökning 2018 säger 100%(!) av våra medarbetare att Webstep är en mycket bra arbetsplats!

Arbetsbeskrivning och omfattning

Vi på Webstep söker nu en rekryterare på 50% till vårt kontor i centrala Malmö. I rollen kommer du att arbeta med hela rekryteringskedjan förutom research av kandidater, då Webstep har en extern searchleverantör. Du ansvarar för att kvalitetssäkra kandidater och hantera intervjuprocessen samt rutiner vid anställning. I rollen kommer du även att få hjälpa till vid löpande projekt och aktiviteter som dyker upp inom den dagliga verksamheten på vårt Malmökontor.

Vem är du?

Vi söker dig som studerar personalvetenskap, ekonomi eller liknande utbildning och är nyfiken på en karriär inom rekrytering. Du ska gärna ha ett år kvar av dina studier. Om du har arbetat med rekrytering, försäljning eller search tidigare så är detta meriterande, men inget krav. Du ska kunna kommunicera obehindrat i svenska och engelska, i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du vågar ta för dig och trivs med att komma i kontakt med nya människor och bygga relationer. Som person söker vi dig som är social, positiv och ansvarsfull. Du är relationsskapande i din kommunikation där du har ett professionellt och vänligt förhållningssätt till kandidater.

Du erbjuds

Rollen är en timanställning på 50% med start efter sommaren. Gällande dina arbetstider är vi flexibla och sätter upp schema efter dialog med dig.

Du kommer att bli en del av ett entreprenöriellt bolag där du kommer få stor chans att utvecklas inom rekrytering.

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Sundqvist på frida.sundqvist@webstep.se eller 070 312 74 56. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Sök här!

 

 

Karriär

Future Value fortsätter att växa!

 
 
 

Nu söker Future Value ytterligare en Talent Manager till Stockholm!

Publicerad: 2019-05-15

”Future Value är ett rekryteringsföretag med stark lokal förankring som rekryterar kvalificerade ekonomer till såväl fasta tjänster som konsultuppdrag. Som specialister är det vårt uppdrag att ge dig guidning kring marknaden och olika karriärmöjligheter. Med lång erfarenhet, kunskap och ett stort engagemang hjälper vi dig vidare till nästa steg i karriären.”

Future Value fortsätter att växa och vill stärka deras ställning som kvalitetsaktör på Stockholmsmarknaden genom att utöka deras Talent Management Team.

De söker nu ytterligare en Talent Manager som tillsammans med övriga kollegor ska identifiera och attrahera framtida talanger samt garantera en god och professionell kandidathantering. Talent Management på Future Value är en central och integrerad del av verksamheten och består idag av tre personer som stöttar Rekryteringsteamet, Interim Management samt driver företagsövergripande projekt gällande kandidathantering.

Rätt kandidat har en akademisk examen inom ekonomi och/eller HR. Du kommer direkt från universitet eller har något års relevant arbetslivserfarenhet ifrån ett annat rekryteringsföretag eller ifrån HR. Du trivs i en social roll och har förmåga att hantera seniora motparter. Du behöver vara nyfiken och intresserad av att fördjupa dig i marknaden för ekonomer och du har ett intresse för Sveriges näringsliv. Rätt kandidat kan på sikt växa in i rollen som rekryteringskonsult alternativt som konsultchef.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande stötta rekryteringskonsulterna i de aktuella rekryteringsprocesserna
  • Löpande stötta Interim Management i de aktuella uppdragen samt underhålla det interna konsultnätverket
  • Självständigt identifiera och kontakta relevanta kandidater som överensstämmer med önskad kravprofil
  • Genomföra telefonintervjuer av kandidater för såväl specifika uppdrag som för framtida rekryteringar
  • Driva proaktiva projekt för att identifiera kandidatgrupper av attraktiv karaktär
  • Ansvara för all annonsering och marknadsföring
  • Löpande utveckla vår kandidathanteringsprocess för att säkerställa ”best practice” på marknaden.

Future Value erbjuder en dynamisk och öppen arbetsplats där du har stort eget ansvar och korta vägar till beslut. Hos dem är du med och påverkar, både din egen roll och företagets utveckling. Det finns en mix av åldrar, kön och erfarenheter men deras gemensamma nämnare är en human människosyn och goda värderingar i kombination med stort affärsfokus. De sitter i trevliga lokaler på Birger Jarlsgatan 33 och ser fram mot att fortsätta deras tillväxtresa tillsammans med dig.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Isabelle Ahlin på 0705-719119 alternativt  isabelle.ahlin@futurevalue.se

 
Karriär
 
 
 

Bli studentmedarbetare på Roi Rekrytering i Malmö

Rekryteringsassistent/Studentmedarbetare till Roi Rekrytering i Malmö

Publicerad: 2019-04-23

”Vi fortsätter att växa och ser därför ett behov av ytterligare resurser, som kan assistera våra duktiga och erfarna rekryterare med enklare arbetsuppgifter relaterat rekrytering. Vi söker dig som kan jobba under sommaren och det finns därefter goda möjligheter för dig att fortsätta jobba extra och växa med oss på Roi. 

Vi tror att vi kan mötas i din törst på kunskap och vårt behov av hjälp i rekryteringsprocessens olika steg. Vad vill du lära dig? Vilka erfarenheter saknar du för att du efter examen ska vara attraktiv på arbetsmarknaden? Vi har goda möjligheter att anpassa tjänsten efter din nuvarande kunskapsnivå och dina tidigare erfarenheter.”

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten på Roi Rekryterings hemsida!
    

 

Samarbetspartners