Karriär

Välkommen till PiLs karriärssida!

Söker du sommarjobb, extrajobb eller heltidsjobb? Eller är du mer intresserad av ett internship eller traineeprogram? Personalvetare i Lund arbetar ständigt för en nära kontakt med näringslivet och här på vår karriärsida lägger vi ut annonser som riktar sig mot PA-studenter. Håll dig uppdaterad på sidan så att du inte missar ditt drömjobb!

Om  ni är intresserade av att annonsera via PiL, skicka ett mail till kommunikation@personalvetareilund.se så berättar vi mer!

Karriär
 
 
 

Fasticon Kompetens söker juniorkonsult i Malmö!

Fasticon Kompetens söker juniorkonsult!
Publicerat den 15 juni 2017

Fasticon Kompetens AB söker nu efter en juniorkonsult till deras kontor i Malmö med start i augusti! Fasticon Kompetens AB är konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning – specialiserade på fastighetsbranschens behov. Som juniorkonsult kommer du att arbeta med flera olika projekt samtidigt, därav är det viktigt att du är flexibel, serviceinriktad samt klarar av att hantera många bollar i luften. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att stödja det dagliga arbetet kring rekrytering samt att searcha fram kandidater till aktuella uppdrag. 

Vill du få möjlighet att utvecklas inom ett expansivt och framåtsträvande bolag är detta jobbet för dig!

Läs mer om tjänsten samt om hur du ansöker här!

Karriär
 
 
 

VA SYD söker efter en sommarjobbare inom HR!

VA SYD söker efter en sommarjobbare inom HR!
Publicerat den 8 juni 2017

Uppgifterna som ingår i sommarprojektet är:

  • Marknadsresearch kring rekryteringssystem inklusive kontakt med möjliga leverantörer för att sedan kunna sammanställa en rapport med alternativ.
  • Marknadsresearch kring kompetensförsörjningsverktyg för strategisk kompetensförsörjning
  • Visst stöd och administration i våra pågående rekryteringsprocesser under sommaren
  • Arbete med rollöversyn inom hela VA SYD samt extern benchmarking mot både privat och offentlig verksamhet

VA SYD söker dig som är i slutet av dina personalvetarstudier och som är van vid och trivs med självständigt arbete. Skicka CV och personligt brev direkt till sara.arleback@vasyd.se så snart som möjligt, dock senast 11 JUNI! Urval sker löpande. Tänkbart startdatum är fredagen den 16 juni. Sommarjobbet är på heltid med timlön och placerat på VA SYDs huvudkontor som ligger nära Malmö centralstation.

Om VA SYD:
VA SYD levererar friskt dricksvatten, hanterar dagvatten, renar avloppsvatten och tar hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt. Vi satsar på våra medarbetare och deras utveckling, så att vi tillsammans kan möta framtidens klimatutmaningar. Våra 350 medarbetare arbetar med stort engagemang för en hållbar utveckling. Vår verksamhet omsätter 1 miljard.
VA SYD arbetar aktivt för vara en öppen och inkluderande organisation där medarbetare trivs, mår bra och bidrar till helheten. För att klara vårt uppdrag även i framtiden vill vi spegla den omvärld vi verkar i. Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med VA SYDs värdeord; miljö, kvalitet, engagemang och lyhördhet. Tillsammans bidrar vi aktivt till en hållbar samhällsutveckling. För miljön, nära dig.

Läs och se gärna mer om VA SYD här!

Karriär
 
 
 

Sveriges HR Förening söker
studentmedarbetare till HR-dagarna!

Sverige HR Förening söker studentmedarbetare till HR-dagarna 2017!
Publicerat den 8 juni 2017

Den 4-5 oktober är det dags för årets viktigaste HR-event: HR Dagarna! Temat för i år är ”Framtidens organisationskultur och –struktur”. Ta chansen att träffa de viktigaste spelarna inom HR-branschen och ta del av det senaste – var med som studentmedarbetare!

På eventet samlas HR-chefer och HR-personer från Sveriges kommuner, landsting och myndigheter. De vill få kunskap, bli inspirerade och diskutera det senaste inom HR. Dina uppgifter blir att tillsammans med oss se till att deltagarna har det bra och känner sig välkomna. Det handlar bland annat om att möta och registrera deltagare, ta hand om talare eller vara värd för något av företagen som finns på plats. Helt enkelt bidra till en roligt intensiv och meriterande dag! Läs mer om HR dagarna 2017 här!

Kontakta Pär Bönnestig på par.bonnestig@sverigeshrforening.se så snart som möjligt om du vill veta mer. Arbetet är ideellt, vi står för resorna till och från eventet samt mat och dryck under dagarna. Har du varit med tidigare får du förtur, annars är det först till kvarn som gäller. Kvällen innan, den 3:e oktober, träffas vi för att gå igenom alla ansvarsuppgifter. Mer detaljerad information kommer ut veckorna innan eventet.

 

Karriär
 
 
 

Kidbrooke Advisory söker en vikarierande assistent!

Kidbrooke Advisory söker en vikarierande assistent!
Publicerat den 16 maj 2017

Kidbrooke Advisory är ett tekniskt innovativt konsultföretag med inriktning mot finansiell riskhantering. De söker just nu dig som är en social, utåtriktad och positiv person som är redo att ta dig an rollen som vikarierande assistent. I tjänsten kommer du inledningsvis fokusera på att sätta dig in i företagets verksamhet och ansvara för administrativa uppgifter så som att koordinera och planera möten, event och resor. Arbetsuppgifterna kan på sikt tänkas breddas till att även innefatta uppgifter relaterat till marknadsföring, rekrytering, ekonomisk administration, samt säljaktiviteter. Merparten av tjänstens arbete kommer att bedrivas från vårt kontor i Stockholm.

Låter detta som någonting för dig? Tveka inte, skicka in din ansöka redan idag! Mer information om tjänsten och om hur du ansöker finner du här.

 

Samarbetspartners