Karriär

Välkommen till PiLs karriärssida!

Söker du sommarjobb, extrajobb eller heltidsjobb? Eller är du mer intresserad av ett internship eller traineeprogram? Personalvetare i Lund arbetar ständigt för en nära kontakt med näringslivet och här på vår karriärsida lägger vi ut annonser som riktar sig mot PA-studenter. Håll dig uppdaterad på sidan så att du inte missar ditt drömjobb!

Om  ni är intresserade av att annonsera via PiL, skicka ett mail till kommunikation@personalvetareilund.se så berättar vi mer!

Karriär
 
 
 

StudentConsulting i Malmö söker en personalassistent på heltid!

Är du StudentConsultings nya personalassistent på heltid?

Publicerat: 2018-09-18

Har du precis tagit examen eller kanske tagit ett uppehåll från studierna? Då kanske detta kortsiktiga heltidsjobbet som rekryteringsassistent hos StudentConsulting i Malmö är något för dig som vill få mer erfarenhet inom rekrytering.

Arbetsuppgifterna är att stötta rekryterarna i deras dagliga arbete med bland annat, Schemaläggning, annonsutformning, telefonintervjuer och referenstagning.

Vill du ha ett roligt, utmanande och utvecklade jobb minst fram till jul så är detta jobbet för just dig!

Sugen på att söka? Klicka för att läsa mer här! –> HÄR!

Karriär
 
 
 

StudentConsulting i Malmö söker en personalassistent!

Är du StudentConsultings nya personalassistent?

Publicerat: 2018-09-17

StudentConsulting söker just nu efter en ny personalassistent!

Har du minst 15h över i veckan för att utvecklas inom HR? Ta då chansen att söka jobbet som personalassisten på studentConsulting i Malmö!

Du kommer som studentmedarbetare stötta rekryterarna i deras dagliga arbete. Exempel på arbetsuppgifter är: Kontakt med kunder, Annonsutforming, Telefonintervjuer och delta på arbetsmarknadsmässor.

Arbetstiderna är måndag-fredag mellan 08-17 men hur mycket timmarna du arbetar bestäms utefter StudentConsultings behov samt din egen tillgänglighet.

Ta chansen att få en fot in i HR-arbetslivet!

För att veta mer, klicka här: –> HÄR.

Karriär
 
 
 

STUDENTMEDARBETARE SÖKES!

publicerat: 2018-09-17

Lisberg Executive Search söker dig som är PA-programstuderande och önskar arbeta vid sidan av dina studier.

Lisberg är ett svenskt konsultföretag med 16 anställda som arbetar på våra kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi arbetar med Executive Search, Management Assessment och Board Value i svenska och internationella företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor.

Om tjänsten:
Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en resurs som kan assistera vår researchfunktion i det dagliga arbetet. I rollen ingår bland annat att kartlägga företag och kandidater samt att hantera och uppdatera vårt kandidatregister. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma beroende på behov.

Din bakgrund:
Vi söker dig som studerar personalvetenskap med minst två terminer kvar av din utbildning.
Vi ser gärna att du har ett stort intresse för ledarskap och näringsliv. Som person är du systematisk, noggrann och analytisk. Har du någon administrativ erfarenhet från liknande verksamhet är det meriterande, men inget krav.

Tjänsten innebär en stor möjlighet för dig som student att skaffa dig praktisk arbetslivserfarenhet inom chefsrekryteringsbranschen.

Övrig information:

START: Omgående
UPPSKATTAD ARBETSTID: Deltid, ca 16 h i veckan, mer vid behov.
Kontorstider 8-17 PLACERING: Centrala Malmö
LÖN: Timlön enligt avtal

Om du är intresserad av att veta mer eller har några frågor är du välkommen att kontakta Researcher Sofie Tenggren, st@lisberg.se, 0702-68 13 60.
Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till st@lisberg.se.

Senast den 30/9 behöver vi din ansökan, urval sker dock löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Samarbetspartners