Karriär

Välkommen till PiLs karriärssida!

Söker du sommarjobb, extrajobb eller heltidsjobb? Eller är du mer intresserad av ett internship eller traineeprogram? Personalvetare i Lund arbetar ständigt för en nära kontakt med näringslivet och här på vår karriärsida lägger vi ut annonser som riktar sig mot PA-studenter. Håll dig uppdaterad på sidan så att du inte missar ditt drömjobb!

Om ni är intresserade av att annonsera via PiL, skicka ett mail till kommunikation@personalvetareilund.se så berättar vi mer!

Karriär
 
 
 

HR-studentmedarbetare till BorgWarner

Publicerad: 2022-11-07

 

Är du HR-student och söker extrajobb för att få praktisk erfarenhet från en riktig arbetsplats? Som HR-studentmedarbetare på BorgWarner blir du en del av HR-teamet och kommer få hjälpa till med diverse HR-relaterade arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta 1-2 dagar i veckan och det finns frihet att själv få lägga ditt schema.

 

Vi söker dig som studerar HR och vill lära dig mer genom ett extrajobb på en HR-avdelning. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet och att du är duktig på svenska och engelska i både tal och skrift. Du är självgående och har ett intresse att lära dig och utvecklas. Som person är du ansvarstagande och gillar att fixa både högt och lågt.

 

Du kommer att ha ansvar för mer långsiktiga arbetsuppgifter relaterade till HR såväl som mer kortsiktiga beroende på vad som behövs inom HR-teamet. Det kommer att innebära en del administrativt arbete och du kommer få möjlighet till god insikt av det dagliga HR-arbetet på BorgWarner. Vi ser därför att du är duktig på att samarbeta men också att du har en god förmåga att arbeta självständigt.

 

BorgWarner ligger i Landskrona och både utvecklar och tillverkar system och komponenter till de största fordonstillverkarna världen över. BorgWarner i Landskrona är en del av DTS (DriveTrain Systems) vars vision och mål är att uppfinna och utveckla rena och energi-effektiva system för framdrivning av förbrännings-, hybrid- och elektriska fordon.

 

Om det låter som något för dig, ansök med ditt CV och personliga brev genom att maila Anette Greén på angreen@borgwarner.com.

Karriär
 
 
 

Praktisering inom rekrytering

Publicerad: 2022-10-12

Vill du praktisera inom rekrytering och bemanning?

Vi på StudentConsulting hjälper gärna dig som är på väg ut i arbetslivet att få praktisk erfarenhet inom ditt program. Vi söker dig som är studerande på högskola/universitet och har en planerad praktikperiod under hösten 2022/våren 2023.

Din planerade praktikperiod är på minst 8 veckor och gärna längre. Praktiken kommer vara förlagd mån-fre 8-17, med hänsyn till det arbete som ska skrivas. Du kommer utgå från vårt kontor som finns på Gamla Väster i Malmö.

Detta söker vi:

För att kunna göra din praktik hos oss måste du ha en planerad praktik från antingen dina studier eller ex Arbetsförmedlingen.

Som person är du orädd, strukturerad och ansvarsfull. Eftersom arbetet innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du trivs bäst i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik.

Vad erbjuder vi dig?
– Delaktighet i våra processer och ansvar som förbereder dig för arbetslivet.
– Högt i tak med möjlighet till mycket eget arbete.
– Mycket skratt och ett breddat nätverk

Efter din praktik finns det möjligheter till extraarbete under terminer/lov och när du tagit examen kanske du blir vårt nästa stjärntillskott.

Gör gärna testerna som finns vid ansökningen. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Ansök här!

 

Samarbetspartners