Skip to content

Karriär

Välkommen till PiLs karriärssida!

Söker du sommarjobb, extrajobb eller heltidsjobb? Eller är du mer intresserad av ett internship eller traineeprogram? Personalvetare i Lund arbetar ständigt för en nära kontakt med näringslivet och här på vår karriärsida lägger vi ut annonser som riktar sig mot PA-studenter. Håll dig uppdaterad på sidan så att du inte missar ditt drömjobb!

Om ni är intresserade av att annonsera via PiL, skicka ett mail till kommunikation@personalvetareilund.se så berättar vi mer!

liten borgwarner

HR-studentmedarbetare till BorgWarner

Publicerad: 2023-08-05

Är du HR-student och söker extrajobb för att få praktisk erfarenhet från en riktig arbetsplats? Som HR-studentmedarbetare på BorgWarner blir du en del av HR-teamet och kommer få hjälpa till med diverse HR-relaterade arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta 1-2 dagar i veckan och det finns frihet att själv få lägga ditt schema. Under sommaren finns det möjlighet att arbeta heltid under en period.

Vi söker dig som studerar HR och vill lära dig mer genom ett extrajobb på en HR-avdelning. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet och att du är duktig på svenska och engelska i både tal och skrift. Du är självgående och har ett intresse att lära dig och utvecklas. Som person är du ansvarstagande och gillar att fixa både högt och lågt.

Du kommer att ha ansvar för mer långsiktiga arbetsuppgifter relaterade till HR såväl som mer kortsiktiga beroende på vad som behövs inom HR-teamet. Det kommer att innebära en del administrativt arbete och du kommer få möjlighet till god insikt av det dagliga HR-arbetet på BorgWarner. Vi ser därför att du är duktig på att samarbeta men också att du har en god förmåga att arbeta självständigt.

BorgWarner ligger i Landskrona och både utvecklar och tillverkar system och komponenter till de största fordonstillverkarna världen över. BorgWarner i Landskrona är en del av DBS (DriveTrain and Battery Systems) vars vision och mål är att uppfinna och utveckla rena och energi-effektiva system för framdrivning av förbrännings-, hybrid- och elektriska fordon.

 

Om det låter som något för dig, ansök med ditt CV och personliga brev genom att maila Filip Loman på floman@borgwarner.com.

L-logo

Logent i Bjuv söker nu 2 st. Junior HR Generalister

Publicerad: 2023-05-17

Om Logent

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Vi finns på ett 30-tal orter i Sverige och vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3000 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!

Logent i Bjuv har driftansvaret för vår kund HelloFresh som är den ledande aktören inom Matkassar i Sverige.
Logent har ca 1 200 medarbetare på anläggningen i Bjuv och är en av nordvästra Skånes största arbetsgivare.
HelloFresh kommer från och med den 1 november 2023 ta över verksamheten genom en så kallad Verksamhetsövergång. I arbetet med detta kommer Logent behöva förstärka vår HR-avdelning.
HR-avdelningen består av 4 st. HR Admin, 2 st. HRBP, 1 H&S Manager samt 1 HR Manager.

Din roll

I din roll kommer du stötta HR-avdelningen i diverse HR-relaterade frågor, främst arbeta tillsammans med våra 2 Sr HRBP, men också med HR chef och HR Admin teamet.
Den här rollen är en möjlighet att gå med i ett professionellt HR-team inom en stor verksamhet och bygga upp dina förmågor om du nyligen avslutat din universitetsexamen.

Uppgifter och ansvar

Ge stöd och delta i team som hanterar anställningslagstiftning, HR-system, praxis och procedurer samt generellt aktivt deltaga i diverse arbetsuppgifter inom HR-avdelningen samt fungera som kontaktpunkt för grundläggande hantering av HR-relaterade frågor.

Formella kvalifikationer och erfarenhet

 • Relevant högskoleutbildning, Personal- och arbetslivs programmet (PA-programmet)
 • Erfarenhet från kontorsmiljö eller inom en HR-funktion är meriterande
 • Likvärdig kombination av utbildning, träning och erfarenhet
 • God kunskap om lokal och relevant arbetslagstiftning
 • Vi kräver att du kan kommunicera flytande på engelska och svenska
 • Utmärkta datorvana, inklusive Microsoft Office-applikationer

Specifika färdigheter och förmågor

 • Goda problemlösnings-, omdömes- och beslutsförmåga
 • Mycket hög grad av diskretion och sekretess
 • Stark uppmärksamhet på detaljer
 • Förmåga att multi-task, prioritera, organisera och hantera projekt
 • Förmåga att etablera och upprätthålla effektiva och förtroendefulla arbetsrelationer med medarbetare och chefer.

Plats

Rollerna är baserad i på vår anläggning i Bjuv, Sverige och du kommer att rapportera till HR-chefen för Logent i Bjuv. (Det kommer krävas att man arbetar i stort sett till 100% på plats i Bjuv).
Tjänsterna är tidsbegränsade och beräknas pågå 2–3 månader, med start i början av Juni.

Vänligen sänd din ansökan till HR-chef Jonas Kling på jonas.kling@logent.se.

Tel: 0706 – 447148 Vi kommer att starta processen omgående så vi vill att du skickar in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 26/5 2023.