Skip to content

Karriär

Välkommen till PiLs karriärssida!

Söker du sommarjobb, extrajobb eller heltidsjobb? Eller är du mer intresserad av ett internship eller traineeprogram? Personalvetare i Lund arbetar ständigt för en nära kontakt med näringslivet och här på vår karriärsida lägger vi ut annonser som riktar sig mot HR-studenter. Håll dig uppdaterad på sidan så att du inte missar ditt drömjobb!

Om ni är intresserade av att annonsera via PiL, skicka ett mail till kommunikation@personalvetareilund.se så berättar vi mer!

Bild 2024-02-06 kl. 21.21

Är du student som vill arbeta som HR-assistent i Lund?

Publicerad: 2023-02-07

Vi söker ett tillskott till vårt team inför våren och sommaren 2024!

Är du duktig på att samarbeta med människor och mån om att avsluta påbörjat arbete i tid? Är du också ansvarstagande, noggrann och har en positiv inställning?

Då kan arbetet vara något för dig. Teamet består idag av 5 personer (en VP HR, en HR Director, en HR People & Analytics, en HR-student admin och en Kontors-/Arbetsmiljöansvarig). Vi är placerade på vårt huvudkontor i Lund.

Vi har också verksamhet i Frankrike, där vi lokalt har en HR Director och en HR assistent.

 

Din roll

Som HR-assistent/student ingår du i teamet som arbetar med att stötta alla bolagets anställda och chefer. Vi i HR-teamet arbetar med rekrytering, kompetensutveckling, administration av personal- och löneunderlag samt rapport- och statistikuppföljning. Din roll är fokuserad på att stötta upp inom de områden som kräver extra förstärkning, vilket innebär att du kommer arbeta inom alla HR-teamets ansvarsområden. Du kommer att få arbeta i Hailey som är vårt HR-system samt med vårt intranät Spintr.

 

Din profil

Vi ser gärna att du är i början av dina universitetsstudier med inriktning mot HR, alternativt ekonomi eller organisation. Det är positivt om du har tidigare erfarenhet från arbetslivet, i så fall gärna från administrativt arbete. Givetvis är det meriterande om du har arbetat med HR-relaterade uppgifter tidigare. I det dagliga arbetet kommer du att arbeta i olika IT-system. Vi arbetar även i stor utsträckning med nyckeltal och statistikuppföljning. Ett krav för tjänsten är att du har god IT-vana och lätt för att arbeta i Office-paketen. Du ska också ha ett intresse för arbetsrättsliga frågor.

Som person söker vi dig som är ansvarstagande och självgående. Du ser till att påbörjat arbete avslutas samt signalerar till övriga teamet när du behöver hjälp med något. I ditt arbetssätt är du lösnings- och resultatorienterad samt har en stark kommunikativ och relationsbyggande förmåga. Du har en positiv attityd till både jobbet och människor omkring dig och har lätt för att bygga relationer även med en geografisk distans.

Vi ser det som en förutsättning för rollen att du har mycket goda kunskaper i svenska samt känner dig bekväm med att prata och skriva på engelska. Kan du prata och skriva på franska så är det ett plus.

 

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.

Du blir del av vårt team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör även en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem.

Tjänsten är ett studentjobb/sommarvikariat mellan 2024.05.20 – 2024.08.30 under sommaren på heltid, men innan dess, dvs under vårterminen på timbasis enligt överenskommelse. Trivs vi med varandra så kan du eventuellt få fortsätta arbeta hos oss när höstterminen startar på till exempel en dag/vecka.

Som anställd på CellaVision AB omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Lund på Brunnshög, med kollektivtrafikshållplatser (buss/spårvagn) i närheten av kontoret.

 

Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet så här:

• Bifoga CV samt personligt brev

 

Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 20.02.2024. Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta oss på mejl:HR@Cellavision.com

Länk till tjänsten hittar du HÄR!

Vi ser fram emot din ansökan!

AkademikerfSSR 2015 C CMYK

Extrajobb som studentinformatör/ Lund

Publicerad: 2023-12-15

Vill du skapa en tryggare framtid?

Inför vårterminen 2024 söker vi dig som vill arbeta som studentinformatör hos oss, placerad på ditt lärosäte. Inga förkunskaper eller speciell erfarenhet krävs. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och förmågor. 

Vi och jobbet ger dig…

·         en arbetsplats där värderingarna står i fokus och gemenskap är prioriterat 

·         möjlighet att träffa nya människor och lära dig om projektledning 

·         utveckling av din förmåga att prata inför grupper 

·         flexibiliteten i att planera ditt arbete utifrån vad som passar dig 

·         kunskap om svensk arbetsmarknad och fackföreningsrörelse 

I framtiden kommer du även kunna avancera till andra tjänster inom studentverksamheten. 

Du vill…

·         vara med och utveckla och driva vår studentverksamhet framåt 

·         visa att du är självgående, kommunikativ och lösningsorienterad 

·         arbeta mot tydliga mål som utvecklar både dig själv och förbundet 

·         möta och prata inför människor, stå i monter och informera om förbundet 

·         organisera aktiviteter på din ort för medlemmar 

Exempel på arbetsuppgifter är att vara med och anordna studiebesök, hålla klasspresentationer, arbetsmarknadsdagar och inspark eller anordna föreläsningar vid ditt lärosäte. Arbetet sker i grupp och stor frihet finns i hur man planerar sin arbetstid.

Arbetet kommer vara oreglerat men målstyrt. Det innebär att du kommer jobba i genomsnitt 20 timmar i månaden, men att du själv ansvarar för att, i samråd med dina kollegor, fördela dessa timmar för att uppnå dina mål.  Du behöver inte ha tidigare erfarenhet. 

Akademikerförbundet SSR strävar efter att ha en studentinformatörsstyrka med olika erfarenheter och bakgrunder och välkomnar därför dig som läser på högskola eller universitet oavsett bakgrund, kön, könsidentitet, sexualitet, religion eller funktionalitet. 

Vi anställer löpande. Välkommen att ansöka!

Länken till ansökan hittar du HÄR!

akavia

Extrajobb som studentmarknadsförare / Lund

Publicerad: 2023-11-16

Är du driven, utåtriktad och har ett samhällsintresse? Att jobba hos Akavia under studietiden ger dig ett brett nätverk, praktisk erfarenhet av marknadsföring och är ett meriterande inslag i din karriär som ekonom, jurist, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare, och kommunikatör.

Just nu söker vi fem nya studentmarknadsförare till vårt team i Lund. Start för tjänsten är den 11 januari eller enligt överenskommelse.

Akavia erbjuder:

 • Fast timlön
 • Flexibel arbetstid
 • Resultatinriktat teamarbete med delmål
 • Goda chanser för nätverkande med andra studenter och representanter från näringslivet
 • Utbildning i marknadsföring, försäljning, retorik samt svensk arbetsmarknad
 • Terminsvis konferens med Akavias 50 studentmarknadsförare
 • 20 timmar per månad
 • Friskvårdsbidrag
 • Din anställning omfattas naturligtvis av kollektivavtal


Ditt uppdrag

Som studentmarknadsförare är du ansiktet utåt för Akavia vid Lunds universitet. Du arbetar mot målet att rekrytera nya studentmedlemmar och är en del av varumärkesbyggande projekt. I rollen medverkar du på olika event såsom mässor, arbetsmarknadsdagar och insparksaktiviteter. Rollen kräver att du gärna tar dig an utmaningen att hålla kortare presentationer inför både mindre och större grupper av studenter.

Tillsammans med ditt team på sju personer ansvarar du för medlemstillväxten och den lokala verksamheten vid Lunds universitet i Lund och Helsingborg. Genom självständigt arbete och egna kreativa initiativ arbetar ditt team mot tydliga mål.

 

Vi söker dig som är:

 • Social och utåtriktad
 • Resultatinriktad och initiativrik
 • Bra på att samarbeta
 • Lösningsorienterad
 • Ansvarstagande
 • Trivs med att arbeta mot konkreta mål
 • Student vid Lunds universitet inom antingen ekonomi, juridik, samhällsvetenskap, it, personalvetenskap eller kommunikation

Det är meriterande om du:

 • Har ett samhällsintresse
 • Har engagerat dig i antingen projekt, förening, kår eller nation
 • Har erfarenhet av service eller försäljning
 • Naturligt arbetar proaktivt och med god struktur
 • Är i början eller i mitten av dina studier
 • Har grundläggande kunskaper om Akavias professioner

Akavia strävar efter att öka mångfalden inom organisationen och ser därför gärna sökande med olika bakgrund.

Sista ansökningsdag är den 27 november. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas dessförinnan. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Länken till ansökan hittar du HÄR!

Samarbetspartners