Skip to content

PiLA

Om arbetsmarknadsdagen

Föreningen PiL anordnar årligen en arbetsmarknadsdag, PiLA, för att möjliggöra ett utbyte mellan näringslivet och studenter. Arbetsmarknadsdagen vänder sig främst till studenter i Lund med ett intresse för Human Resources men även personalvetarstudenter från andra universitet och högskolor bjuds in.

Arbetsmarknadsdagen fylls varje år med utställare från diverse fackförbund, organisationer och företag – och studenter får möjligheten att mingla med, ställa frågor till och nätverka med representanter för dessa.

PiL-logga

PiLA 2024

Just nu är projektgruppen för PiLA i full gång med att förbereda inför årets arbetsmarknadsdag. Årets mässa äger rum på hösten vilket ger möjlighet åt alla på programmet att närvara! Mer information kommer snart här på hemsidan och på vår instagram.

DAG: 2/10-24

TID : 10-15

PLATS: AF-Borgen

För företag

Är ditt företag intresserade att nå ut till oss HR-studenter är det ett perfekt tillfälle att delta på vår arbetsmarknadsdag!

3 tips till företag att knyta kontakt med studenter:

  • Studenter gillar utmaningar, använd er av riktiga scenarior och testa deras förmåga att lösa problem.
  • HR-studenter älskar att prata HR-arbete, så diskutera gärna er syn på hur det bäst tillämpas i praktiken.
  • Framhäv vilka möjligheter en som HR-student har på ert företag.

Låter allt detta intressant? Kontakta vår projektgrupp på pila@personalvetareilund.se för mer information om hur ni kan delta!

IMG_7310

Kontakta oss

Vill du veta mer om PiLA-dagen eller är du intresserad av att delta som utställare? Kontakta Sara, Filippa, Isabella eller Victoria som sitter i projektgruppen för PiLA och ansvarar för årets arbetsmarknadsdag! Du når dem på pila@personalvetareilund.se.

 Sara, Filippa, Isabella & Victoria

 Sara, Filippa, Isabella & Victoria

Samarbetspartners