Skip to content

PiLA

Om arbetsmarknadsdagen

Föreningen PiL anordnar årligen en arbetsmarknadsdag, PiLA, för att möjliggöra ett utbyte mellan näringslivet och studenter. Arbetsmarknadsdagen vänder sig främst till studenter i Lund med ett intresse för Human Resources men även personalvetarstudenter från andra universitet och högskolor bjuds in.

Arbetsmarknadsdagen fylls varje år med utställare från diverse fackförbund, organisationer och företag – och studenter får möjligheten att mingla med, ställa frågor till och nätverka med representanter för dessa.

PiLA

PiLA 2022

Just nu är projektgruppen för PiLA i full gång med att förbereda inför kommande års arbetsmarknadsdag. Mer information kommer snart här på hemsidan och på vår Facebooksida.

DAG: 10:e mars

TID : 10.00-15.00

PLATS: AF-Borgen

För företag

Är ditt företag intresserade att nå ut till oss PA-studenter är det ett perfekt tillfälle att delta i vår arbetsmarknadsdag!

3 tips till företag att knyta kontakt med studenter:

  • Studenter gillar utmaningar, använd er av riktiga scenarior och testa deras förmåga att lösa problem.
  • PA studenter älskar att prata HR-arbete, så diskutera gärna er syn på hur det bäst tillämpas i praktiken.
  • Framhäv vilka möjligheter man som PA-student har på ert företag.

Låter allt detta intressant? Kontakta vår projektgrupp på pila@personalvetareilund.se för mer information om hur ni kan delta!

PiLA

Kontakta oss

Vill du veta mer om PiLA-dagen eller är du intresserad av att delta som utställare? Kontakta Klara, Lisa, Louise eller Erik som sitter i projektgruppen för PiLA och ansvarar för årets arbetsmarknadsdag! Du når dem på pila@personalvetareilund.se.

Klara, Lisa, Louise & Erik

Klara, Lisa, Louise & Erik

Samarbetspartners