Om arbetsmarknadsdagen

Föreningen PiL anordnar årligen en arbetsmarknadsdag, PiLA, för att möjliggöra ett utbyte mellan näringslivet och studenter. Arbetsmarknadsdagen vänder sig främst till studenter i Lund med ett intresse för Human Resources men även personalvetarstudenter från andra universitet och högskolor bjuds in.

Arbetsmarknadsdagen fylls varje år med utställare från diverse fackförbund, organisationer och företag – och studenter får möjligheten att mingla med, ställa frågor till och nätverka med representanter för dessa. Dessutom kommer studenterna få möjlighet att lyssna på en föreläsning, med anknytning till det valda temat och arbetsliv, och delta i en workshop för att förbereda dem inför deras framtida yrkesliv!

PiLA

PiLA 2020

Just nu är projektgruppen för PiLA i full gång med att förbereda inför kommande års arbetsmarknadsdag. Mer information kommer snart här på hemsidan och på vår Facebooksida.

DAG: 12 MARS
TID: 10-15
PLATS: AF-borgen

För företag

Är ditt företag intresserade att nå ut till oss PA-studenter är det ett perfekt tillfälle att delta i vår arbetsmarknadsdag!

3 tips till företag att knyta kontakt med studenter:

  • Studenter gillar utmaningar, använd er av riktiga scenarior och testa deras förmåga att lösa problem.
  • PA studenter älskar att prata HR-arbete, så diskutera gärna er syn på hur det bäst tillämpas i praktiken.
  • Framhäv vilka möjligheter man som PA-student har på ert företag.

Låter allt detta intressant? Kontakta vår projektgrupp på pila@personalvetareilund.se för mer information om hur ni kan delta!

PiLA
 

Kontakta oss

Vill du veta mer om PiLA-dagen eller är du intresserad av att delta som utställare? Kontakta Tilda, Jonna, Julia eller Alice som sitter i projektgruppen för PiLA och ansvarar för årets arbetsmarknadsdag! Du når dem på pila@personalvetareilund.se.

PiLA
 
 

Samarbetspartners