Skip to content

Om arbetsmarknadsdagen

Föreningen PiL anordnar årligen en arbetsmarknadsdag, PiLA, för att möjliggöra ett utbyte mellan näringslivet och studenter.  Även om målgruppen i första hand är studenter på personal- och arbetslivsprogrammet vid Lunds universitet, bjuds även personalvetarstudenter från andra universitet och högskolor in samt övriga studenter i Lund.

Arbetsmarknadsdagen fylls varje år med utställare från diverse fackförbund, organisationer och företag – och studenter får möjligheten att mingla med, ställa frågor till och nätverka med representanter för dessa. Dessutom kommer studenterna få möjlighet att lyssna på en föreläsning, med anknytning till det valda temat och arbetsliv, och delta i en workshop för att förbereda dem inför deras framtida yrkesliv!

Har du några frågor kring arbetsmarknadsdagen får du gärna höra av dig till pila@personalvetareilund.se så hjälper dem dig!

PiLA – arbetsmarknadsdag

Arbetsmarknadsdagens t-shirt 2017!

PiLA – arbetsmarknadsdag

Studenter minglar med utställare på arbetsmarknadsdagen 2017

Pils Arbetsmarknadsdag 2017!

Som personalvetare finns det en mängd olika saker man kan jobba med och karriärer ute i arbetslivet ser väldigt olika ut. Därför är temat på PiLs arbetsmarknadsdag 2017  “karriärsvägar inom HR”! För vad händer egentligen efter våra tre år tar slut och vi ska ge oss ut i arbetslivet?  Vi är alla nyfikna över hur det har gått för nyexaminerade personalvetare, och var de befinner sig idag. På arbetsmarknadsdagen får vi chansen att få svar på våra frågor, och vet vet, kanske till och med ta sitt första steg i karriären!

ARBETSMARKNADSDAGEN GICK AV STAPELN DEN 31 MARS.

Stort tack!

Den 31 mars på Palestras i Lundagård gick årets upplaga av PiLs arbetsmarknadsdag av stapeln. Tillsammans nöjt vi av en fullspäckad dag fylld med mingel, tävlingar, föreläsningar, workshops, god mat och fullproppade goodiebags!

Vi vill rikta ett stort TACK till alla som deltog, alla sponsorer och inte minst till alla utställare som kom för att inspirera oss blivande personalvetare om karriärvägar och arbetsmöjligheter!

 

Schema, utställare & sponsorer 2017

Galleri

Samarbetspartners