Skip to content

För företag

Välkommen till PiLs företagssida!

Föreningen PiL arbetar ständigt för att skapa nära och goda kontakter med näringslivet. Här kan ni läsa om hur ni blir samarbetspartners, hur ni annonserar via oss samt om vår arbetsmarknadsdag, PiLA.

Samarbetspartners

Föreningen PiL arbetar ständigt för att skapa nära och goda kontakter med näringslivet. Våra samarbetspartners syns i samband med studentaktiviteter, de håller gästföreläsningar, workshops för studenterna, annonserar jobb på våra sociala medier och mycket annat. Vi kan erbjuda en mängd olika lösningar!

Om ni önskar att bli samarbetspartners eller vill veta mer om vad det innebär för er, skicka ett mail till naringsliv@personalvetareilund.se så berättar vi mer!

Vi på Förenigen PiL ser mycket fram emot ett framtida samarbete med just ditt företag!

För företag

Föreläsning tillsammans med Akademikerförbunder SSR där PA-alumner föreläste om sina karriärer!

Annonsera via oss

Här på vår hemsida uppmuntrar vi företag att lägga upp arbetsannonser som är kopplade till HR-relaterade arbeten. Detta är en mycket bra möjlighet för företag att rekrytera drivna och ambitiösa personalvetare från Lunds universitet! Numera kostar det att annonsera och i annonseringen marknadsförs annonsen på hemsidan under fliken “Karriär”, vår facebooksida och även på Instagram. Det är många som följer oss via våra sociala kanaler, så att annonsera via oss är en god idé om ni vill nå ut till många personalvetarstudenter!

För annonsering och ytterligare information, skicka ett mail till kommunikation@personalvetareilund.se

Karriär

Kika in på vår karriärsida för att se aktuella

arbetsannonser!

PiLs arbetsmarknadsdag!

Föreningen PiL anordnar årligen en arbetsmarknadsdag, PiLA, för att möjliggöra ett utbyte mellan näringslivet och studenter.  Även om målgruppen i första hand är studenter på personal- och arbetslivsprogrammet vid Lunds universitet bjuds även personalvetarstudenter från andra universitet och högskolor in samt övriga studenter i Lund.

Arbetsmarknadsdagen fylls varje år med utställare från diverse fackförbund, organisationer och företag. Studenterna får här möjligheten att mingla med företagen samt ställa frågor till och nätverka med representanter för dessa. Dessutom kommer studenterna få möjlighet att lyssna på en föreläsning med anknytning till det valda temat och delta i en workshop för att förbereda dem inför deras framtida yrkesliv!

3 tips till företag att knyta studenter till ert företag!

  • Studenter gillar utmaningar, använd er av riktiga scenarior och testa deras förmåga att lösa problem.
  • HR studenter älskar att prata HR-arbete, så diskutera gärna er syn på hur det bäst tillämpas i praktiken.
  • Framhäv vilka möjligheter man som HR-student har på ert företag.

Låter allt detta intressant? Hör gärna av er till pila@personalvetareilund.se för att ställa fler frågor om hur ni kan delta!

PiL Arbetsmaknadsdag 2023

Läs mer om årets upplaga av PiLA här!